Reviews

Based on 444 reviews
86%
(381)
9%
(40)
1%
(6)
2%
(8)
2%
(9)
M
Tamping station
Markus G.
Tamper Station

Schnelle Lieferung - fairer Preis - Design mit hoher Funktionalität - ich bin happy

F
Latte kopje 250ml
Francine Reinink-de Jong
Heel blij mee

Ik had deze kopjes besteld omdat ik opzoek was naar net even anders en net even mooier dan een gemiddeld koffie kopje. Ik ben er echt super blij mee, ze zijn prachtig en drinkt heel fijn. Ik ben er helemaal blij mee, naast lekker koffie is het kopje waar het in zit wat mij betreft ook heel belangrijk.
Contact met de klantenservice is ook super, ze reageren snel en zijn super vriendelijk!

Prachtig

Mooi afgewerkte tamper die heerlijk in de hand zit. Past perfect in de juiste filter. Lekker zwaar ook.

Aanwinst

Super tevreden met mijn filter(houder). Degelijk en mooi filter voor een zeer schappelijke prijs.
Leuk om te zien hoe de koffie tot een straal komt zonder gespetter. Omdat de koffie meteen in het glas loopt is er minimaal warmte verlies. En tot slot de service van B-E is geweldig.

Dank voor je mooie review Peter! En de extractie ziet er top uit!

A
Mini uitkloplade
Anne Rienk Pronk
Top

Fijne service. Mooi product!

Doseerventiel perfectie

Ik heb een nieuwe Sage aangeschaft en de eerste 2 weken zonder doseerring was ik al zielsgelukkig met m'n nieuwe machine. Maar .... OMG die doseerring!!! Die vormgeving!! Geen gemors meer met dat gemalen bruine goud en wat een gebruiksgemak!! Dat had ik ehhh 2 weken eerder moeten doen!!!

R
Tamper 51mm
Ronald de Koning
Papier gewicht geen Tamper

De tamper is veel te ruw geschuurd aan de onderzijde waardoor men geen mooi koekje koffie kan maken die deels aan de tamper vast blijft kleven. Alleen bruikbaar als gewicht op een stapel papieren maar voor barista moet men dit absoluut niet kopen.

P
Doseerring
Peter
Mooi en functioneel

Super ring, mooi om te zien, geen geknoei meer met naastvallende koffie. Ring zit vast met magneetjes. Kortom goede aankoop!

T
Mini uitkloplade
Tatjana Hoek
Fijne klopbox

Heel handig hoe je de koffiemaler kan plaatsen op de klopbox. Een aanwinst wanneer je van thuis koffie zetten je passie hebt gemaakt.

J
Cappuccino kopje 180ml
Jeroen van Eerden
Mooie aanwinst bij mijn koffie hoek!

Eerste cappuccino kopjes die ik in huis heb gehaald. Hiervoor gebruikte ik wel soortgelijke kopjes maar meer normaal koffie formaat. Latte art is een stuk leuker zo en werkt beter door de ronding onderin de beker. Nog wel even wennen dat de beker wat beter is tov mijn huidige kopjes. Wel super blij mee en echt een aanwinst bij mijn collectie!

Snel geleverd, goede kwaliteit kannetjes

Hele fijne melkkannetjes!

Hele fijne RVS Italian melkkannetjes om te gebruiken als hobby barista! Fijne formaten, voor 1 of 2 cappuccino. En ze schenken prima met Latte Art!

Plaatje

Een foto zegt meer dan…….

Mooie degelijke kannetjes

Voorheen van Hanos gehad en die waren met stickers zwart gemaakt. Lees na paar wasbeurt weer RvS. Deze van Barista Essentials zijn denk ik gepoedercoat. voelt degelijk, lekker zwaar in de hand. Fijne opschuimkannetjes!

Heel blij mee!

Al jaren op mijn wishlist en nu met houten handvat kon ik m niet laten liggen. Kwaliteit is heel degelijk, lekker zwaar in de hand. Nu bij elk bakje kijken naar dat magische effect 🤩

L
Naked portafilter
Lucian Sevastre
Portafiter

what can I say, I haven't put it into practice yet. But it's definitely of very good quality. You can see that and I'm very satisfied with it. Thank you and I'm waiting to make myself a coffee.

C
18 gram filterdrager bakje
Chiel Ingenbleek
58 bottomless portafilter

Wat een prachtig zware filterdrager met 18 gram filterbakje. Deze is geschikt voor mn Ascaso Dream PID en maakt de set compleet!
Altijd snelle service , netjes verpakt en de juiste kwaliteitsproducten bij Barista Essentials, heel blij mee!

Mooi en functioneel

Het tamper-station is stevig om daarop met de tamper de koffie aan te drukken in het portafilter. Tevens passen zo'n drie losse filters in de ruimte onder de bovenplaat. Dat draagt bij aan een nette omgeving voor de barista.

Simpel en voldoet

Het is een eenvoudige strakke Klopbak. Precies wat ik zocht. Hoogwaardig van kwaliteit en voelt zeer solide en stevig aan. Kan dus wel tegen een stootje 😉

F
Mini uitkloplade
Franca Spruyt
Uitkloplade

Hiervoor een uitklopbak, was op zich prima, maar dit werkt zoveel fijner. Mooie kwaliteit.

Snel geleverd

Top

L
Uitbreidingsset
Lieneke Ronk
Eerste uitbreiding

Dit is de eerste uitbreiding op onze Sage Barista Express. Het was even zoeken naar de juiste instellingen maar de koffie smaakt er een stuk beter op! En door het wegen gebruiken we ook en stuk minder koffie, dus uiteindelijk levert het ook weer een besparing op 😉

P
Naked portafilter
Peter Thijssen
Naked

Werkt helemaal top!

Must have

Geen gemors meer met deze ring. Kwalitatief erg mooi en goede hoogte voor mijn maler. Eigenlijk eenvoudig maar dat maakt m juist zo mooi en handig!! Must have!!

A
Uitklopbak vierkant
Anton Troelstra

Prima uitklopbak. Door de flinke rubberen pootjes wordt het geluid goed gedempt. De bak is gemaakt van zeer stevig materiaal en mooi afgewerkt, ik zie nergens lasnaden. De pootjes zitten geschroefd, blijkbaar is er sprake van een dubbele bodem want in de bak zelf geen sporen van die schroeven. En, niet onbelangrijk, het logo voorop is bescheiden want nauwelijks opvallend. Kortom, een verbetering ten op zichtte van mijn oude, al was het maar om het niet meer knoeien rondom.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the cart. No products in the cart.Language


Join our waitlist! We will inform you when the product arrives in stock. Please leave your valid email address below.
× How can I help you?